Stuur ons een e-mail!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Meestgestelde vragen

Hoe moet ik mijn pols opmeten?
  • Meet zo strak mogelijk (maar niet knellend) op de knokkel van je pols;
  • Rond af op hele centimeters, de armband kan beter iets ruimer zitten dan te strak. Maat XL komt zelden voor. Wanneer je de polsmaat moet schatten adviseren we te kiezen voor maat M of L.
  • Reken geen extra ruimte bij je polsomtrek, dit doen wij al (afhankelijk per armband) voor een comfortabele fit.

Ter referentie: de modellen op de foto’s dragen allemaal maat M (18 cm).

Mijn polsmaat staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op via e-mail of het contactformulier, dan maken we voor jou een armband op maat!

Zit er garantie op SAID&DONE armbanden?

Er zit drie maanden garantie op je SAID&DONE armband. Gaat je armband binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe.

Let op: wij geven geen garantie op schade en/of verlies van onderdelen door schuld van de klant. Hieronder valt ook schade door het dragen van de armband onder de douche (verkleuring van het leer, roest op magneetjes en het loslaten van leer uit de sluiting).

Zijn leren armbanden waterproof?

Leer is een natuurlijk product wat nabewerkt is. Hierdoor kan het minder goed tegen water. Natuurlijk is een beetje water geen probleem, maar van zwemmen, douchen of in bad gaan worden de leren armbanden niet vrolijk. Daarnaast kan er corrosie op de slotjes ontstaan. Draag je armband met zorg en je zult er lang van genieten.

Onderhoudstips
  • Laat je armband niet nat worden. Ga er niet mee onder de douche of zwemmen. Dit veroorzaakt roest op de magneetjes, kleurverschil van het leer en kan er zelfs voor zorgen dat het leer op den duur loslaat van de sluiting.
  • Heb je een zittend beroep waarbij je veel over een bureau heen en weer schuift met je arm? Draag dan het slotje van de armband aan de bovenkant van je arm om beschadiging te voorkomen.
  • Vermijd zwavelhoudende substanties, chloor en direct contact van de armband met andere chemische middelen zoals parfum.
Hebben jullie cadeaubonnen?

Jazeker! Klik hier om een cadeaubon aan te schaffen. Je kan een bedrag selecteren tussen de 20 en 100 euro.

Kunnen jullie graveren?

Ja, voor €7,99 graveren we de sluiting van de armband. Je vind bij alle leren armbanden een checkbox om aan te geven dat je de armband wil laten graveren.

Positie & Lettertype
We graveren standaard de binnenkant van de sluiting met een subtiel lettertype. Een voorbeeld van een datumgravering:

Wil je een andere positie en/of een specifiek lettertype? Laat het ons weten via e-mail of het contactformulier en we kijken wat we voor je kunnen doen.

Levertijd & Retouren
De levertijd van een gegraveerde armband is 2 tot 5 werkdagen. Gepersonaliseerde armbanden kunnen niet geretourneerd of geruild worden, de juiste maat bestellen is daarom belangrijk.

Eigen ontwerp
Eventueel kunnen we ook jouw eigen ontwerp graveren, neem daarvoor contact met ons op via e-mail of het contactformulier. Bij voorkeur ontvangen we een vector bestand van je ontwerp, opgemaakt in 1 kleur.

(Bedrijfs)geschenken
Wil je een serie armbanden bestellen met je bedrijfslogo, het logo van je sportvereniging, studievereniging etc.? Dat kan! Neem contact met ons op via e-mail of het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Alle meestgestelde vragen