Stuur ons een e-mail!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Meestgestelde vragen

Hoe moet ik mijn pols opmeten?

Je leest alles over het correct opmeten van je polsomtrek op de pagina Polsomtrek meten.

Mijn polsmaat staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op via e-mail of het contactformulier, dan maken we voor jou een armband op maat!

Mag ik een bestelling retour sturen?

Ja, in de meeste gevallen wel maar er zijn een paar uitzonderingen. Je leest alles over ons retourenbeleid op de pagina Retouren

Wat is de levertijd?

We versturen het pakket 1 tot 2 werkdagen nadat we jouw bestelling ontvangen. PostNL bezorgt onze pakketten en streeft ernaar het pakket binnen 24 uur te bezorgen, van dinsdag tot en met zaterdag.

Zit er garantie op SAID&DONE armbanden?

Er zit drie maanden garantie op je SAID&DONE armband. Gaat je armband binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe.

Wij geven geen garantie op schade en/of verlies van onderdelen door schuld van de klant. Hieronder valt waterschade (verkleuring van het leer, roest op magneetjes en het loslaten van leer uit de sluiting) en slijtage door ruw gebruik. Lees onze onderhoudstips om schade te voorkomen.

Zijn leren armbanden waterproof?

Leer is een natuurlijk product wat nabewerkt is. Hierdoor kan het minder goed tegen water. Natuurlijk is een beetje water geen probleem, maar van zwemmen, douchen of in bad gaan worden de leren armbanden niet vrolijk. Daarnaast kan er corrosie op de slotjes ontstaan. Draag je armband met zorg en je zult er lang van genieten.

Onderhoudstips
  • Laat je armband niet nat worden. Ga er niet mee onder de douche of zwemmen. Dit veroorzaakt roest op de magneetjes, kleurverschil van het leer en kan er zelfs voor zorgen dat het leer op den duur loslaat van de sluiting.
  • Heb je een zittend beroep waarbij je veel over een bureau heen en weer schuift met je arm? Draag dan het slotje van de armband aan de bovenkant van je arm om beschadiging te voorkomen.
  • Vermijd zwavelhoudende substanties, chloor en direct contact van de armband met andere chemische middelen zoals parfum.
Hebben jullie cadeaubonnen?

Jazeker! Klik hier om een cadeaubon aan te schaffen. Je kan een bedrag kiezen tussen de 20 en 100 euro.

Kunnen jullie graveren?

Ja, je vind bij alle leren armbanden een checkbox om aan te geven dat je de armband wil laten graveren. Vink deze aan en noteer de tekst die gegraveerd moet worden. Een gravering kost €11,99.

Alle meestgestelde vragen