Stuur ons een e-mail!

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Meest gestelde vragen

Algemene vragen

Hoe moet ik mijn pols opmeten?
 • Meet zo strak mogelijk (maar niet knellend) op de knokkel van je pols;
 • Rond af op hele centimeters, de armband kan beter iets ruimer zitten dan te strak;
 • Reken geen extra ruimte bij je polsomtrek, dit doen wij al (afhankelijk per armband) voor een comfortabele fit.
Ter referentie: de modellen op de foto's dragen allemaal maat M (18 cm).
Mijn polsmaat staat er niet bij, wat nu?
Laat ons je polsmaat en de gewenste armband(en) weten via een e-mail of het contactformulier, dan komt je nieuwe S&D armband snel jouw kant op!
Armband uitverkocht?
Indien er 'UITVERKOCHT' staat vermeld bij een armband is het vaak mogelijk om een nabestelling te doen. Informeer in dat geval bij ons hoe lang de levertijd is door ons een e-mail te sturen.
Zit er garantie op SAID&DONE armbanden?
Er zit twee maanden garantie op je SAID&DONE armband. Gaat je armband binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe.Let op: wij geven geen garantie op schade en/of verlies van onderdelen door schuld van de klant. Hieronder valt ook schade door het dragen van de armband onder de douche (verkleuring, roest op magneetjes en het loslaten van leer uit de sluiting).Is een item direct na levering niet in orde? Stuur deze binnen 14 dagen terug en wij sturen een nieuw exemplaar.
Slotje onder of boven dragen?
Het kan allebei! Op sommige productfoto's (de 'wristshots') zit het slotje boven, bij anderen onder. Heb je een zittend beroep waarbij je veel over een bureau heen en weer schuift met je arm? Draag dan het slotje aan de bovenkant om beschadiging te voorkomen.
Onderhoudstips
Laat je armband niet nat worden. Ga er dus bijvoorbeeld niet mee onder de douche of mee zwemmen! Daarnaast is het aan te raden de armband af en toe licht in te spuiten met een leerbeschermer (bijv. voor schoenen). Let op dat je niet teveel op de sluiting spuit. Vermijd zwavelhoudende substanties, chloor en direct contact van de armband met andere chemische middelen zoals parfum.
Hebben jullie ook cadeaubonnen?
Jazeker! Klik hier om een cadeaubon aan te schaffen. U kunt een bedrag selecteren tussen de 20 en 100 euro.

Levering & retouren

Wat is de levertijd?
We versturen het pakket maximaal 1 dag nadat we jouw bestelling ontvangen. PostNL bezorgt onze pakketten en hanteert de volgende voorwaarden:
 • PostNL streeft ernaar het pakket binnen 24 uur te bezorgen;
 • Het kan voorkomen dat het wat langer duurt. Vanaf het moment dat bij jouw track&trace nummer de status "Aangeboden aan postNL" staat kan het 1 tot maximaal 3 werkdagen duren voor je het pakketje ontvangt.
 • PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag.
Wat zijn de verzendkosten?
 • Nederland: €3,99 (Bij bestellingen boven €60 gratis)
 • België: €7,99
 • Duitsland: €7,99
 • Frankrijk: €12,75
 • Luxemburg: €11,25
 • Verenigd Koninkrijk: €12,75
 • Verenigde Staten: €19,50
Heeft het verzonden pakket Track&Trace?
Ja, alle zendingen van SAID&DONE worden voorzien van een track&trace nummer. Dit nummer wordt bijgesloten in de orderbevestiging en is terug te vinden onder 'Mijn Account' wanneer je een account registreert.Brievenbuspakketten Wij versturen de armbanden in brievenbuspakketten (voor zendingen binnen Nederland). Zo houden we de verzendkosten laag en je hoeft niet thuis te zijn om het pakketje te ontvangen. Bij brievenbuspakketjes wijkt de track&trace procedure af van die van normale pakketten. Het pakket wordt uitsluitend gescand bij afgifte aan PostNL. De daaropvolgende statusmeldingen worden automatisch verwerkt door het systeem.
 • PostNL streeft ernaar het pakketje binnen 24 uur te bezorgen;
 • Het kan voorkomen dat het wat langer duurt. Vanaf het moment dat bij jouw track&trace nummer de status "Aangeboden aan postNL" staat kan het 1 tot maximaal 3 werkdagen duren voor je het pakketje ontvangt.
 • PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag.
Mag ik een bestelling retour sturen?
Ja, je mag je bestelling binnen 14 dagen retour sturen, mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit, dat de eventuele verzegeling nog intact is en dat het artikel niet beschadigd is.Als dit in orde is retourneren wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de desbetreffende rekening.Stuur ons a.u.b. vooraf even een e-mail om te laten weten dat je het artikel wilt retourneren.Herroepingsformulier Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending. Dit formulier is te downloaden via deze link en is daarnaast ook terug te vinden in de bijlage van de factuur van jouw bestelling.* verzendkosten en het risico voor het retour sturen van een product zijn voor de klant.
Mijn armband is te groot/klein! Kan ik deze omruilen?
Ja, je mag de armband binnen 14 dagen retour sturen mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit, dat de eventuele verzegeling nog intact is en dat het artikel niet beschadigd is. Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending en geef daarop aan welke maat je retour zou willen ontvangen. Stuur ons a.u.b. even een e-mail of gebruik het contactformulier om aan te geven dat je je bestelling terugstuurt. *verzendkosten en het risico voor het retour sturen van een product zijn voor de klant.

Bestellen & betalen

Welke betaalmogelijkheden biedt SAID&DONE?
 • iDeal
 • Creditcard (MasterCard, Maestro, Visa)
 • Bancontact/Mistercash (België)
 • Bankoverschrijving
Kan ik veilig betalen?
Ja, om ervoor te zorgen dat jouw surf- en shoppingervaring veilig is, maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie. Dit versleutelt en beschermt de gegevens die naar ons worden verstuurd via internet. Als SSL is ingeschakeld zie je een (groen) hangslot in de adresbalk van je webbrowser.