Algemene vragen

Hoe moet ik mijn pols opmeten?
 • Meet zo strak mogelijk (maar niet knellend) op de knokkel van je pols;
 • Rond af op hele centimeters, de armband kan beter iets ruimer zitten dan te strak;
 • Reken geen extra ruimte bij je polsomtrek, dit doen wij al (afhankelijk per armband) voor een comfortabele fit.

Ter referentie: de modellen op de foto’s dragen allemaal maat M (18 cm).

Mijn polsmaat staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op via e-mail of het contactformulier, dan maken we voor jou een armband op maat!

Zit er garantie op SAID&DONE armbanden?

Er zit twee maanden garantie op je SAID&DONE armband. Gaat je armband binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe.

Let op: wij geven geen garantie op schade en/of verlies van onderdelen door schuld van de klant. Hieronder valt ook schade door het dragen van de armband onder de douche (verkleuring van het leer, roest op magneetjes en het loslaten van leer uit de sluiting).

Is een armband direct na levering niet in orde? Stuur deze binnen 14 dagen terug en wij sturen je direct een nieuw exemplaar.

Onderhoudstips
 • Laat je armband niet nat worden. Ga er niet mee onder de douche of zwemmen. Dit veroorzaakt roest op de magneetjes, kleurverschil van het leer en kan er zelfs voor zorgen dat het leer op den duur loslaat van de sluiting.
 • Heb je een zittend beroep waarbij je veel over een bureau heen en weer schuift met je arm? Draag dan het slotje van de armband aan de bovenkant van je arm om beschadiging te voorkomen.
 • Vermijd zwavelhoudende substanties, chloor en direct contact van de armband met andere chemische middelen zoals parfum.
Hebben jullie ook cadeaubonnen?

Jazeker! Klik hier om een cadeaubon aan te schaffen. Je kan een bedrag selecteren tussen de 20 en 100 euro.

Levering & retouren

Wat is de levertijd?

We versturen het pakket 1 tot 2 werkdagen nadat we jouw bestelling ontvangen. PostNL bezorgt onze pakketten en streeft ernaar het pakket binnen 24 uur te bezorgen, van dinsdag tot en met zaterdag.

Wat zijn de verzendkosten?
 • Nederland: €3,99 (gratis verzending bij bestellingen boven €60)
 • België: €4,99 (gratis verzending bij bestellingen boven €60)
 • Duitsland: €7,99
Heeft het verzonden pakket Track&Trace?

Ja, alle zendingen van SAID&DONE worden voorzien van een track&trace nummer. Dit nummer wordt bijgesloten in de orderbevestiging en is terug te vinden onder ‘Mijn Account’ wanneer je een account registreert.

Wij versturen onze armbanden in brievenbuspakketten (binnen Nederland). Dat betekent dat je niet thuis hoeft te blijven om het pakketje te ontvangen. Bij brievenbuspakketjes wijkt de track&trace procedure af van die van normale pakketten. Het pakket wordt uitsluitend gescand bij afgifte aan PostNL. De daaropvolgende statusmeldingen worden automatisch verwerkt door het systeem.

Bestel je meer dan 2 armbanden? Dan wordt je bestelling verstuurd in een normaal pakket.

Mag ik een bestelling retour sturen?

Ja, je mag je bestelling binnen 14 dagen retour sturen, mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit, dat het maatlabel nog bevestigd is en dat het artikel niet beschadigd is.

Als dit in orde is retourneren wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de desbetreffende rekening.

Stuur ons a.u.b. vooraf even een e-mail om te laten weten dat je het artikel wilt retourneren.

Herroepingsformulier
Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending. Dit formulier is te downloaden via deze link en is daarnaast ook terug te vinden in de bijlage van de e-mail met de factuur van jouw bestelling.

Mijn armband is te groot/klein! Kan ik deze omruilen?

Ja, je mag de armband binnen 14 dagen retour sturen mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit, dat het maatlabel nog bevestigd is en dat het artikel niet beschadigd is. Voeg a.u.b. het formulier voor herroeping toe aan de retourzending en geef daarop aan welke maat je retour zou willen ontvangen. Stuur ons a.u.b. even een e-mail of gebruik het contactformulier om aan te geven dat je je bestelling terugstuurt.

Bestellen & betalen

Welke betaalmogelijkheden biedt SAID&DONE?
 • iDeal
 • Creditcard (MasterCard, Maestro, Visa)
 • Bancontact/Mistercash (België)
 • Bankoverschrijving
Kan ik veilig betalen?

Ja, om ervoor te zorgen dat jouw surf- en shoppingervaring veilig is, maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie. Dit versleutelt en beschermt de gegevens die naar ons worden verstuurd via internet. Als SSL is ingeschakeld zie je een (groen) hangslot in de adresbalk van je webbrowser.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Stel je vraag en je hoort binnen 24 uur van ons.