Draag jij al wat je uit wilt dragen? Hoeveel je ook te vertellen hebt, met de armbanden van SAID&DONE zeg je het allemaal. Vind de armband die sprekend jou is. Daarna ben je done. Zo simpel kan het zijn.

SAID

Mannen en hun armbanden, al sinds de oudheid vertellen ze er volop verhalen mee. Niets zo subtiel sprekend als een armband. Zonder een woord te zeggen, vertel je wie je bent. Je pols als canvas voor het volgende non-verbale verhaal.

Wat je met je armband wil zeggen, is aan jou. Ingetogen of uitgesproken. Bescheiden of krachtig. Van welke stijl je ook houdt, bij ons vind je altijd de armband die jouw verhaal vertelt. Aansprekend en sprekend jou.

DONE

Zo, dat is eruit. Je vertelt je verhaal zonder het van de daken te schreeuwen. Je outfit is compleet. De armbanden die jij daarvoor kiest, zijn van hoge kwaliteit en met zorg samengesteld. Met leer of met kralen, bij ons vind je altijd de juiste exemplaren.

Onze collectie bestaat uit armbanden die je nergens anders ziet. Uniek en klaar voor jouw verhaal. In allerlei stijlen, maten en kleuren. Voor een festival look, een casual outfit of een zakelijke uitstraling. Wij maken je look compleet. Done.

SAID&DONE

Wij hebben een vaste collectie met alle classics en daarnaast brengen we regelmatig limited editions uit. Zodat jij kunt blijven vertellen.

Leren armbanden
Zorgvuldig geselecteerd kwaliteitsleer in combinatie met een ijzersterke rvs-sluiting zorgen voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Een leren armband voor heren. Aantrekkelijk in zijn eenvoud. Wat je ziet, is wat je zegt.

Kralen armbanden
Handgemaakte kralen armbanden voor mannen. Gemaakt met oog voor detail. Zorgvuldig geselecteerde edelstenen gecombineerd met sterling zilver en vrijwel onbreekbaar nylonelastiek. Voor een duurzaam sieraad dat jouw smaak verraadt.

Bekijk de collectie

Oké, genoeg verteld. Nu is het aan jou.
Vertel ons en de wereld: welke armband is sprekend jou?