Oké, geef het maar toe, je outfit kan wel een extra rauwe, subtiele of classy touch gebruiken. Begrijp ons niet verkeerd, je ziet er goed uit, maar een armband van SAID&DONE maakt jouw outfit pas écht compleet.

Of je nou van kralen armbanden of leren armbanden houdt; bij ons vind je de armband die bij jouw stijl past.

SAID&DONE

Het aanjagen van ambitie en najagen van dromen. Het beste uit jezelf halen om daar te komen waar je wil zijn. Niets komt vanzelf en anderen gaan het niet voor je doen.

Wij zijn go-getters, doeners, ondernemers en geloven dat je met daadkracht, lef en doorzettingsvermogen alles kunt bereiken wat je maar wilt. Wacht niet tot morgen met wat je vandaag nog kunt doen. Doe het nu. Dát is SAID&DONE.

Winners never quit and Quitters never win

Ons doel is om jouw outfit compleet te maken. Daarom hebben we voor jou met zorg een collectie samengesteld waarin je de armband vindt die bij je past.

Check de collectie

Maak je outfit compleet

Welke stijl je ook rockt, bij SAID&DONE vind je sowieso de armband die bij je past. Onze collectie bestaat uit unieke armbanden in allerlei stijlen, maten en kleuren. Een festival look,casual outfit of zakelijke outfit, wij maken je look compleet.

Leren armbanden

Zorgvuldig geselecteerd kwaliteitsleer in combinatie met een ijzersterke rvs sluiting zorgen voor de beste kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Een leren armband voor heren zonder diamantjes, zonder plastic, geen gedoe, what you see is what you get.

Kralen armbanden

Handgemaakte kralen armbanden voor heren in elke prijsklasse, gemaakt met oog voor detail. Zorgvuldig geselecteerde edelstenen gecombineerd met sterling zilver en vrijwel onbreekbaar nylonelastiek maken een S&D kralen armband een duurzaam sieraad.

Bekijk de collectie